Verzilverd heeft als voordeel dat het dezelfde uitstraling heeft als echt zilver en daarnaast stukken goedkoper is. Er is een enorme keuze in modellen en merken. Topmerken zijn bijvoorbeeld: Keltum, Gero & Sola. Maar ook ander fabrikanten, hebben prachtig bestek.


Zilfa Pleet was dè merknaam voor verzilverde artikelen van de zilverfabriek "Voorschoten".
De naam is een samensmelting van Zilver Fabriek.
De modellen die Zilfa maakte waren exact gelijk aan de echte puur zilveren bestekmodellen van Voorschoten. Een sterke zet van deze fabrikant, want op die manier kon men de (dure) zilveren cassette aanvullen met verzilverd bestek voor het geval er meerdere gasten waren.
Verder zijn Zilfa pleet-artikelen voorzien van een viertal mooie merktekens die de gasten imponeren. Ook was er nagedacht over de materiaalkeuze; voor de kern van het bestek en overige tafelstukken, werd gebruik gemaakt van een wit, soliede en veerkrachtig metaal waardoor enige slijtage niet zichtbaar wordt. De Zilverfabriek Voorschoten heeft diverse gerenommeerde ontwerpers gehad zoals zilversmid Begeer. Maar het bekendste model is toch wel "Model 4" van Christa Ehrlich, wat zich onderscheidt door de voorname soberheid: een echt tijdloos design!